Gündoğan Şehit Mehmet Koç İlkokulu
Gündoğan Köyü Oğuzeli gaziantep

VİZYON

Çevresine liderlik yapan , katılımcı , paylaşımcı , teknolojiyle bütünleşmiş , bilgiyi paylaşan , öğrenen , öğreten , çağdaş yerel , ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde bireyler yetiştiren okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencileri, kendilerine , ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkaları ile iyi ilişkiler kuran,hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

NORMAL

soba

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Gaziantep İl merkezine yaklaşık 28 km, Oğuzeli ilçe merkezine ise 10 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

112 hane, 464 nüfusa sahiptir.Köyde sulu tarım yapılmaktadır.Buğday,mısır, pamuk yetiştirilmektedir.Sağlık evi vardır. Köyde 4 bakkal bulunmaktadır. Köy halkı çok iyidir. Öğretmene karşı çok misafirperver ve yardımcıdır.